Hazard zgjedh mes Messit dhe Ronaldos se cili është më i mirë

Eden Hazard ka zgjedhur se cili është lojtari më i mirë në botë.

Gjatë një bisede live nëpërmjet FaceTime me ish lojtarin e skuadrës së Chelseas, Jason Cundy, Hazard ka pranuar se Messi është lojtari më i mirë në botë.

“Kur ju luani futboll, ju dëshironi të luani kundër skuadrës më të fortë në botë, kundër lojtarit më të mirë në botë. Messi është lojtari më i mirë në botë, theksoi Hazard.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*