Lojtari që është përfshirë në më së shumti gola nën urdhërat e Jurgen Klopp

Roberto Firmino është përfshirë në gjithsej 63 gola në të gjitha garat nën urdhërat e Jurgen Klopp; më shumë se çdo lojtar tjetër i The Reds.

Braziliani ka 38 gola & 25 asiste që kur erdhi Jurgen Klopp dhe duket se tani është i preferuari i Jurgen Klopp, i cili nuk mund ta lë asesi jashtë duke e vendosur madje edhe si një 9-sh fallso kohët e fundit, përfshi edhe sezonin e kaluar.

Roberto Firmino këtë sezon deri tani ka 9 gola & 4 asiste në Premier League.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*