Liverpool ndërron emrin e klubit, në Southampton B ?

Në vitet e fundit, skuadra e Southampton është bërë një akademi për Liverpool.
Plot 6 lojtarë të formacionit bazë, të shitur vetëm në Liverpool.

Lambert = 4 milion funte.
Clyne = 12 milion funte.
Lovren = 20 milion funte.
Lallana = 25 milion funte.
Mane = 34 milion funte.
Van Dijk = 75 milion funte.

Investimi total i Liverpool ishte plot 170 milion funte me lojtarë të blerë nga Southampton. Dhe fansat e futbollit, skuadrën e Liverpool kanë filluar ta quajnë si ‘Southampton B’.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*