Jesse Lingard më i mirë se Lionel Messi…!

Jesse Lingard po vazhdon që të ketë një sezon fantastik me djajte, por ajo cfarë ka bërë bujë në ditët e sotme është se këtë vit ka arritur më shumë se Lionel Messi!

Jesse Linagrd në vitin 2017 me Manchester United fitoi plot 3 tituj, ku njëri prej tyre është Europian.

Trofetë e fituar nga Lingard për këtë vit ishin:

-Community Shield

-EFL Cup

-Europa League

Në anën tjetër Lionel Messi përfundoi këtë vit me vetëm një trofe, dhe ai ishte, Copa Del Rey.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*