Rekordi katastrofal i Arsenal kur ka referuar Mike Dean, më shumë humbje se fitore

Referi kontravers Mike Dean njihet për mos-pëlqimin e skuadrës së Gunners dhe kjo tashmë është konfirmuar për vite radhazi, e u ri-konfirmua edhe sot me një penallti inekzistente, ku sipas rregullave të reja nga FA ajo nuk duhej të ishte penallti.

Megjithatë, kjo statistike e Mike Dean kur ka referuar ndeshjet e Arsenal e shpjegon më së miri këtë.

Rekordi i Arsenal kur ka referuar Mike Dean që nga sezoni 2006/07:
48 ndeshje
15 fitore
17 barazime
16 humbje
31% përqindja e fitoreve

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*