Ferguson: ”Vidic dëshironte të luftojë në Kosovë, por…!

Gjatë promovimit të librit të ri, Sir Alex Ferguson u përgjigj në më shumë se 50 pyetje, në një numër të lojtarëve individualë, dhe është një histori interesante dhe disi e paqartë e shkruar për Nemanja Vidic.

“Vidiç është i ftohtë, ka karakter pa kompromis. Ai është një serb krenar. Pasi në vitin 2009 ai erdhi tek unë dhe më tha se ai mund të marrë një telefonatë. E pyeta se çfarë thirrjeje? Ai më tha “Kosova. Dua të shkoj atje. Kjo është detyra ime. “Ju mund ta shihni atë në sytë e tij se ai ishte gati për të,” shkroi Ferguson.

Një gjë që mbetet e paqartë është ajo që pikërisht mendoi Sir Alex, pasi që në vitin 2009 asgjë spektakolare nuk po ndodhte në Kosovë. Ndoshta të gjitha ndodhën një vit më parë, kur Prishtina deklaroi në mënyrë të njëanshme pavarësinë.!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*