Mourinho ‘përqesh’ trajnerin Klopp…!

Jose Mourinho i pyetur se përse nuk është aktiv tek cepi i fushës gjatë ndeshjes, dhe shumicën e kohës qëndron në stol, Jose u përgjigj:

”Për shkak se unë nuk sillesh si një palaqo te fusha, mendoj se kjo nuk do të thotë se e kam humbur pasionin tim. Pasion është puna juaj, jo ajo që ju bëni për kamerat dhe për të tërhequr vëmendjen me gjeste të tilla, ku shumica e tyre janë falso.”

”Gjëja më e keqe që dikush mund të bëjë për mua është të vë në dyshim profesionalizmin tim, përkushtimin në klubin tim, në punën time, në lojtarët e mi, në çdo detaj që lidhet me punën time. Angazhimi im me klubin është 100%, kjo është më e rëndësishmja për mua.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*