Skuadra më e kërkuar në Botë, Shqipëri dhe Kosovë…! E pritshme.

Njëra ndër kompanitë më të mëdha në Botë ‘Google’ ka shpallur ekipin më të kërkuar nga Premier League në botë.

Rezultatet dalin se prin dukshëm skuadra e Manchester United.

Ekipi më i kërkuar i Premier Ligës në Shqipëri deri më tani në 2017 ka qenë Manchester United, dhe kjo është lista e plotë:

1. Manchester United
2. Chelsea
3. Arsenali.

Ekipi më i kërkuar i Premier Ligës në Kosovë deri më tani në 2017 ka qenë Manchester United, dhe kjo është lista e plotë:

1. Manchester United
2. Arsenali
3. Chelsea.

Këtu e keni linkin ku mund ta vërtetoni për cilin vend që ju dëshironi:

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*