FOTO: Hoteli ‘përallor’ ku po qëndron skuadra e Manchester United në Dubai

Jose Mourinho ka vendosur që ta dërgojë ekipin e tij për 1 javë në një kamp stërvitor në Dubai, për shkak të klimës së nxehtë që do të ndikonte pozitivisht tek lojtarët.

Skuadra e Manchester United është vendosur në një nga hotelet më luksoze të Dubait, në One & Only Mirage Hotel dhe sigurisht fotot e këtij hoteli do ju lënë pa fjalë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*