Emmanuel Adebayor përpak sa nuk kishte bërë vetvrasje…!

Ish-ylli i Arsenal Emmanuel Adebayor, pjestarë i Tottenham, Real Madrid, dhe disa skuadrave tjera, ka rrëfyer një ngjarje mjaftë interesante për jetën e tij në lidhje familjare!

Ai u shpreh:

“Në njërën prej ndeshjeve sa isha pjestarë i Tottenham Hotspur, u lëndova rëndë duke zgjatur muskujt hamstring, ku ai lëndim më mbante jashtë fushave për një kohe. Pas ndeshjes familja ime më telefonoi, për të mos pyetur se si jam, por për të kërkuar para… Më dukej sikur po vrisja veten për disa herë. E kam mbajtur këtë në vete për vite me radhë.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*