Alexis Sanches nëse zgjedh Unitedin, do të fitojë më shumë…!

Alexis do të fitojë më shumë në Manchester United sesa në Manchester United.

Sa i përket pagës javore, Alexis Sanchez do të fitojë deri në 60,000-një javë më shumë nëse zgjedh Manchester Unitedin ndaj rivalëve të City, thotë Sun.

Pep Guardiola është një admirues i madh i ish-lojtarit të Barcelonës, dhe është i gatshëm të shkojë aq lart sa një tarifë prej 20 milionë funtesh në vit dhe 290,000-një javë për shërbimet e tij.

Jo vetëm që United do të frenojë fqinjët e tyre me rreth 10 milionë funte, por ata janë gjithashtu të përgatitur të ofrojnëmë shumë se 350,000-një javë për të kapur yllin e Arsenalit në janar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*